Tømrerfirmaet Skov A/S

​Smedebakken 10 // 8700 Horsens

​Tlf: 75 65 35 88

post@tfskov.dk 

Tømrerfirmaet Skov A/S

​Smedebakken 10 // 8700 Horsens

Telefon: 75 65 35 88

E-mail: post@tfskov.dk

Tegnestue med øje på de små detaljer

Har du brug for en tegnestue i Horsens, der kan hjælpe dig med at designe dit helt eget hus, er vi hos Tømrerfirmaet Skov klar til at hjælpe dig. Vi har egen tegnestue med kompetente fagfolk, som kan hjælpe dig med at omdanne dine boligdrømme til virkelighed. Fagfolk, der har øje for de små detaljer og har masser af gode idéer.

Har du planer om at bygge helt nyt hus, er der uendelige muligheder. Vi har en dygtig tegner siddende, som med høj professionalisme får sat streger på dine tanker og idéer, så det i sidste ende bliver en færdig tegning, der er klar til at blive bygget. Vi kan også hjælpe med at indhente tilladelse og i det hele taget varetage hele entreprisen fra start til slut.

Grundig og kvalitetsbevidst tegnestue

Hvorfor nøjes med et ganske almindeligt parcelhus, når du selv kan sætte dit eget præg på det og designe det helt fra bunden. Med en kompetent fagperson ved din side får du en sparringspartner, der lytter til dine ønsker, og tager højde for alt i processen. At have en fagspecialist med i processen er med til at skabe tryghed, så du ved, at dit byggeri kan lade sig gøre i praksis.​

Vi er grundige og kvalitetsbevidste, og vi hjælper dig med at se muligheder frem for begrænsninger.

​​Vi rådgiver dig om valg af materialer, så alt lever op til dine forventninger og naturligvis holder sig inden for dit budget. Skal vi tage en snak om dine boligdrømme?

Kontakt os for at høre mere

Søger du en tegnestue, der kan hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme, kan du kontakte os for et helt uforpligtende møde, hvor vi tager en snak om dine ønsker. Du kan kontakte os på telefon 75 65 35 88 eller på post@tfskov.dk.

Til og ombygning​

Kontakt Tømrerfirmaet Skov

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt