Tømrerfirmaet Skov A/S

​Smedebakken 10 // 8700 Horsens

​Tlf: 75 65 35 88

post@tfskov.dk 

Tømrerfirmaet Skov A/S

​Smedebakken 10 // 8700 Horsens

Telefon: 75 65 35 88

E-mail: post@tfskov.dk

Totalentreprise ved nybyg, ombyg & tilbygning - Totalentreprenør i Horsens

Tømrerfirmaet Skov A/S har stor erfaring som totalentreprenør inden for totalentreprise, hvor vi udfører alt inden for nybyggeri, tilbygning, ombygning, erhvervsbygninger og administrationsbygninger.

Tæt samarbejde ved totalentreprise

​Vi har et tæt samarbejde med vore faste underleverandører, som blandt andet tæller VVS-installatører, murer, malere og elektrikere. Det er leverandører, som vi ved, leverer kvalitet, og som går lige så højt op i detaljen, som vi selv gør.

Tømrerfirmaet Skov A/S er naturligvis tovholder på alle entrepriseopgaverne, og som totalentreprenør formidler vi kontakten til alle de involverede faggrupper, så du blot skal glæde dig til at se det færdige resultat.

Ved totalentreprise sørger vi for alt det praktiske - lige fra tegning til myndighedsbehandling.

Totalentreprenør udfører ærligt arbejde

Alle opgaver udføres med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Hos Tømrerfirmaet Skov A/S holder vi alle aftaler. Vi leverer til tiden,

og du kan være sikker på, vi ikke pludselig skruer prisen i vejret.

Ønsker du, at vi skal stå for din totalentreprise som totalentreprenør, hører vi meget gerne fra dig, så vi sammen kan finde en løsning. Kontakt os på e-mail: post@tfskov.dk, på telefon 75 65 35 88 eller udfyld vores kontaktformular i højre side.

Kontakt Tømrerfirmaet Skov

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt